Topics

秋田純米酒処

2018.12.03 | Tokyo

The Forefront of Japanese “Fusion” Dining

 

The word "pairing" alone does not do justice to this restaurant's approach. Akita Pure Rice Sake Dining is a creative hub of "fusing" Japanese flavors with worldly cuisines, and then matching those with rice wine, making for nearly endless flavor combinations. From sweet to spicy to savory of course, but what really takes the front-running position in the ever-evolving menu is the unique Japanese flavor"umami". Adding a unique element to the spectrum of flavors, "umami" has turned the global spotlight on Japanese cuisine, and is really brought to life with the broad range of Japanese rice wine.

The fusion of minds at work here is also something special. With the creative teamwork of a die-hard rice wine connoisseur, and a Japanese chef who spent his career breaking gourmet boundaries in France, prepare to be taken to a dimension of taste you can only get here in Japan.

 

 

Classy, and in a class of its own

 

Located in Ebisu on the Yamanote line, this snazzy dining bar takes the traditional flavors that have put "washoku" (Japanese cuisine) on the map, and pursues modern ways to enjoy them with an impressive repertoire of rice wine. The massive and custom-made storage refrigerator in the shop's entrance speaks volumes to their commitment to ensure an ideal flavor experience with each sip.

 

 

Pure, new Japanese quality

 

The rice wine here is all made in a region of Japan called Akita, in the north. The water there is said to be the best in Japan, leading to superb rice, as well as other ingredients.  They start from this base of long-standing, traditional quality and apply it to modern culinary ideas. It's the contrast of favors that accentuate the harmony of food and drink, and it is conceptually the same for this restaurant. With modern methodology of making, storing, and pairing Japanese rice wine, and the traditionally famous ingredients of Akita Prefecture, Akita Pure Rice Sake Dining achieves unique flavors that have never before been possible in Japan or otherwise.

 

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Japan Finderから特選お薦めコースが予約できます!

(*料金前払い)

>> ご予約はこちらから

_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/

Japan Finderユーザー限定コース 1名様 12,000円(税別)2名様以上から(日本酒ペアリング+3,000円)

(*お飲物代及びその他の追加注文は、お店で現金またはクレジットカード(VISA、MASTER、JCB、AMEX、Diners)でお支払いください)

 

*:;;;;;;:*:;;;;;;:*:;;;;;;;:*:;;;;;;:*:;;;;;;;:*:;;;;;;;:**:;;;;;;;:*:;;;;;;;:*

 

Japan Finder限定特選お薦めコース

  • 酒こまちと鮮魚のサラダ
  • 前菜3点盛り合わせ(地鶏ハム、レバーパテ、エスカベッシュ)
  • 比内地鶏のカルパッチョ
  • 地鶏のパスタ(鳥を煮込んだソース)
  • 魚料理(アクアパッツァ)
  • 地鶏料理(炭火焼き、マスタードソース)
  • デザート盛り合わせ(ティラミス、ブランマンジェ)

 

(天候や市場の状況によりコースの内容が変わることがありますが、同等クラスの素材でご提供します。)

(万一内容が変更になり食べられないものがあった場合はシェフにお話しください)

(やむを得ない事情によりキャンセされる場合、事前に必ずご連絡ください。予約日7日前のキャンセルについては20%、6日前からのキャンセルについては100%のキャンセル料が発生いたします。)

 

*:;;;;;;:*:;;;;;;:*:;;;;;;;:*:;;;;;;:*:;;;;;;;:*:;;;;;;;:**:;;;;;;;:*:;;;;;;;:*

 

 

┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯

【所在地】東京都渋谷区恵比寿1-11-5 GEMS恵比寿

【アクセス】JR山手線 恵比寿駅 徒歩2分 、東京メトロ日比谷線 恵比寿駅 徒歩4分

【営業時間】
 【月~木、土、祝日】 

  ランチ  13:00~16:59(L.O.16:30)

  ディナー 17:00~24:00(L.O.23:00、ドリンクL.O23:30) 
 【金、祝前日】   

  ランチ  13:00~16:59(L.O.16:30)

  ディナー 17:00~27:00(L.O.26:00、ドリンクL.O26:30)

【定休日】日曜日

【予約受付専用電話】

 (海外から)+81-(0)92-687-4110 (国内から)(0)92-687-4110

 *受付時間内にお電話ください

【予約受付時間】(日本時間)月曜〜土曜日 13:00-20:00

【Wi-Fi】ソフトバンク・NTTドコモ・au・Yimobile

【その他】カード可(VISA、MASTER、JCB、AMEX、Diners)、電子マネー不可

     完全禁煙、屋外に灰皿設置 

【キャンセル料について】

やむを得ない事情によりキャンセされる場合、事前に必ずご連絡ください。予約日7日前のキャンセルについては20%、6日前からのキャンセルについては100%のキャンセル料が発生いたします。

┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯┯

 

>> ご予約はこちらから

Enlarged display of map
Recommend Info related to this topic
Car Rental
Travel Insurance for visitors
Related Articles
Traditional Japanese cuisine Niigata Style 〜 Joetsu Yasuda
2018.08.10 | Tokyo
Aged Sashimi & Iga-yaki Claypot Rice 808TOKYO
2018.04.26 | Tokyo
Nori Ryudocho Hidden Sushi Restaurant in Roppongi
2018.04.18 | Tokyo
Limited 5 groups per day・Adult's Hidden Restaurant・OMAKASE Kappo Ikkon
2018.04.24 | Tokyo
Enjoy aged wagyu, fresh vegetables and seafood gourmet dishes with Tokyo's night view Teppanyaki AkaRi
2018.04.02 | Tokyo
Shibuu Japanese Restaurant in Tokyo [Ginza]
2018.04.05 | Tokyo
"Ginza Asami" at the origin of Hanamachi at Shinbashi for 18 years
2018.03.07 | Tokyo
Custom Japanese food made by seasonal ingredient 『 jin 』
2018.02.28 | Tokyo
"Azabu Gunji" in Azabu-Jūban presents the pleasure of enjoying Japanese restaurant until 03:00am
2018.02.16 | Tokyo